• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vibe til AGF-fans: Ro på

Vibe til AGF-fans: Ro på
Illustration

Lasse Vibe fastslår, at han ikke har lavet nogen forhåndsaftale med AGF.

Af Ole Hoffskov

Hvis man går sig en tur blandt AGF-fans, kan man ikke undgå at høre navnet Lasse Vibe blive nævnt et utal af gange. Ham tales der nemlig utrolig meget om i ”smilets by”.

Et rygte går på, at SønderjyskE-profilen har tænkt sig at skifte til AGF, hvis ikke en interessant udenlandsk klub melder sig på banen, og i går nævnte hovedpersonen selv AGF som en af de klubber, der kunne friste ham i Danmark. Læg dertil, at Vibe bor og har familie i Aarhus, samt at han deltog i Peter Graulunds testimonial i sidste uge, og det er ikke svært at forstå, hvor AGF-fansene får deres optimisme fra.

Lasse Vibe slår dog koldt vand i blodet.

- Da (Vibe deltog i testimonial-kampen, red.) var der adskillige fans, der tog det som indikation på, at jeg allerede havde lavet en aftale med klubben. Men jeg har ikke taget nogen beslutninger endnu, heller ikke om det bliver til et skifte i sommer i det hele taget. Det kræver jo også, at der er en anden part, der viser interesse, siger Lasse Vibe til Jyllands-Posten.

AGF er Lasse Vibes barndomsklub, og han har tidligere udtalt, at han drømmer om at vende tilbage til den århusianske Superliga-klub for at slutte ringen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus