Viborg dukkede Vendsyssel

Vendsyssel FF måtte lørdag se besejret 2-3 af Viborg FF i en træningskamp efter en sen matchvinderscoring af Nicklas Røjkjær.

Vendsyssel FF spillede lørdag sin næstsidste testkamp, før Superligaen starter igen fredag. Modstanderen var Viborg FF, som Vendsyssel snuppede en oprykningsbillet for næsen af i sidste sæson.

Den oplevelse virkede til at have sat Viborg ekstra op til kampen, da Andreas Albers nettede to gange for hjemmeholdet i den første halvdel af første halvleg.

2-0-føringen til Viborg virkede til at vække Superligaklubben, der først reducerede ved Emmanuel Ogude, før nyindkøbte Tiémoko Konaté udlignede til 2-2 en håndfuld minutter før pausen.

Efter pausen blev opgøret en mere rodet affære, da begge trænere skiftede en del spillere. Kampen fik dog en vinder, og det blev 1.divionsholdet fra Viborg, der kunne juble over en sejr på 3-2, da Nicklas Røjkjær sendte en ripost i kassen.

Vendsyssel kan stadig nå få revanche, inden Superligaen begynder, når den nordjyske klub møder Vejgaard mandag.