• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Viborg FF henter Mads Aaquist i FC Nordsjælland

Viborg FF henter Mads Aaquist i FC Nordsjælland
Foto: Viborg FF

Mads Aaquist skifter fra FC Nordsjælland til Viborg FF.

Af Ole Hoffskov

Mads Aaquist har spillet fem af seks Superliga-kampe fra start for FC Nordsjælland i denne sæson, men for nyligt sikrede Farum-klubben sig Mads Døhr Thychosen til pladsen som højre wingback, og dermed er der ikke længere brug for Aaquist i Farum.

Det har han taget konsekvensen af og skiftet til Viborg FF. NordicBet Liga-klubben oplyser torsdag, at man har skrevet en tre-årig aftale med 24-årige Mads Aaquist.

- Vi er selvfølgelig meget glade for at kunne tiltrække Mads Aaquist hertil. Han er en fleksibel spiller, der kan dække mange positioner, men vi ser hans kompetencer komme bedst til udtryk på midtbanen, og som supplerer vores spillestil rigtig godt. Han er boldfast, aggressiv og med en stor motor. Samtidig har han en super indstilling og en personlighed, der vil passe perfekt ind til vores trup både på og udenfor banen, siger sportschef Jesper Fredberg.

Hovedpersonen selv ser frem til at trække den grønne Viborg-trøje over hovedet.

- Viborg har givet udtryk for, at de vil mig rigtig meget, og det er selvfølgelig rigtig motiverende. Der er gang i noget spændende her, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har fået et super indtryk af det hele. Det er en fed klub med fede fans, et flot stadion og snart også med helt nye træningsfaciliteter, så det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Mads Aaquist.

FCN: Aaquist fortjener muligheden
I FC Nordsjælland ville man ikke stille sig i vejen for Mads Aaquist, da muligheden med Viborg FF opstod, og man takker den tidligere FC Helsingør-spiller for tiden i klubben.

- Mads efterlader sig et godt indtryk hos os. Han er først og fremmest en dejlig personlighed, som har en smittende energi og positivitet i et omklædningsrum og fodboldklub. Han er også en spiller, som altid står i holdets tjeneste. Mads fortjener muligheden for at etablere sig som en fast del af et hold, og den mulighed får han nu i Viborg FF. Det vil vi ikke stå i vejen for, selv om typer som Mads er gode at have i en trup, og han er værdsat hos os, siger sportschef i FCN, Jan Laursen.

Mads Aaquist nåede at spille 23 kampe for FC Nordsjælland. Han var i sidste sæson udlejet til Randers FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus