Viborg-profil før AGF: Nederlaget sidst var et af mine værste

Jeppe Grønning var godt træt af Viborg FF's 4-2-nederlag til AGF for en måned siden og åbner lidt om for, hvor meget nederlag sætter sig i kroppen.

Viborg FF lignede et hold på vej mod en sikker sejr over AGF, da holdet førte 2-0 mod slutningen af første halvleg. Umiddelbart før pausen reducerede Mustapha Bundu dog, og i anden halvleg scorede AGF yderligere tre gange og vandt dermed 4-2 i den vigtige kamp i nedrykningsspillets pulje 2.

Søndag er det revanchetid for Viborg-spillerne, der med en sejr over AGF og AaB-sejr mod Silkeborg IF kan sikre Superliga-overlevelsen. Den kamp er midtbaneprofilen Jeppe Grønning motiveret til, for han husker stadig, hvor ondt det sidste nederlag gjorde.

- Nederlaget på hjemmebane til AGF for en måned siden er et af de værste, jeg har været med til. Vi førte 2-0 efter 43 fremragende minutter i en fed kulisse for så at smide det hele væk efter pausen til stor frustration for alle. Det går mig på, når vi (og især jeg selv) ikke præsterer, og den aften tog jeg mig selv i at tænke, hvorfor jeg dog bliver ved med at udsætte mig for dette selvpineri, skriver han i sin klumme for Viborg Stifts Folkeblad.

- I situationer som disse lærer man af bitter erfaring, hvordan man "bedst muligt" tackler situationen. For mit vedkommende lukker jeg helt ned for internettet (der kommer sjældent noget godt ud af at læse om en dårlig kamp), holder mig fra tv-fodbold i nogle dage og forsøger at bruge ekstra energi på kæreste og træningsbanen. Frustrationen forlader dog ikke helt kroppen, før der venter en ny kamp og en ny mulighed for at rette op på oplevelsen.

Siden har Viborg da også rettet fornuftigt op på nederlaget ved at vinde to og spille to uafgjort i fire opgør mod Silkeborg og AaB.

Chancen for den ultimative genoprejsning får Grønning og co., når der er kickoff fra Ceres Park i Aarhus klokken 16.