2016-02-02 13:03

Oprykkerklubben Viborg stod uden sportschef i december, og nu går klubben på jagt efter en ny mand til posten.

Der var gang i den store kabale i Superligaen kort inde i det nye år. Peter 'PC' Christiansen forlod Randers FC-jobbet som sportsdirektør for at blive chefscout i AGF, og det betød, at Ole Nielsen gik fra sportschef i Viborg til sportschef i Randers.

Der var dog ikke tid til at jagte en ny sportschef i januar, hvor meget af fokus gik med at holde kilder og kontakter varme, sige farvel til spillere og og hente et par nye ind. Men nu, hvor transfervinduet er lukket, sætter Viborg og direktør Morten Jensen alt ind på at finde en ny mand til at lede det sportslige.

- Vi har haft en intern proces, hvor den sportslige organisation er blevet hørt. Så nu danner vi os et billede af, hvordan det hele skal se ud fremadrettet. Og vi har også fået henvendelser på stillingen - selv om den slet ikke har været slået op. Og vi har også vores egne tanker, som vi nu skal have konkretiseret nærmere indenfor de kommende uger, siger Morten Jensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Han anfører desuden, at Viborg holder øje med kontraktfrie spillere, fordi klubben kan stå i en situation, hvor der er så mange skader i forsvaret, at der er behov for at hente en ny gardering ind.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO