2016-01-04 15:32

Oprykkerklubben Viborg FF var godt kørende sidst i efteråret, men nu kan en pause i Superligaen måske ødelægge lidt af spillet og formen.

Viborg med Johnny Mølby i spidsen tog i dag, mandag, som den første Superliga-klub hul på træningen til forårssæsonen i Superligaen, og det skete på kunstgræs og i bidende kulde og med næsten to måneder til Superliga-start.

Alligevel var det en glad midtbanespiller Jeppe Grønning, der efterfølgende kunne berette om januars første træning og det at røre en fodbold igen.

- Det var koldt, men det var hurtigt glemt. Du løber dig varm, og vi har i den grad savnet at spille. Jeg hungrer ikke efter mere ferie lige nu, for jeg glæder mig over at være igang igen og røre en bold, siger Jeppe Grønning til tipsbladet.dk og forklarer:

- Nu skal jeg ind og finde det spil, jeg sluttede efteråret med. Det gælder sådan set også for holdet, for vi sluttede stærkt af. På den måde var det ærgerligt, at vi gik på ferie, men vi skal få det til at se ud, som om der ikke var en pause, siger midtbanespilleren, der erobrede en plads i startopstillingen og ikke har givet den fra sig.

Netop pausen kan gøre meget ved et fodboldhold. Tidligere har klubber spillet et godt efterår, mens foråret har været dårligt. Det er det, Viborg nu skal forsøge at undgå.

- Det giver da et usikkerhedsmoment. Rækken er så tæt, at du ikke skal falde mange procenter som hold, før du ikke vinder kampe. Derfor forstår vi også, hvad vi skal hver især. Jeg tror, det kan blive positivt, fordi der er mange, der ikke spillede så meget i efteråret og gerne vil bevise sig. Det giver øget konkurrence, og vi bliver alle pressede, siger Jeppe Grønning.

Som sagt er der halvanden måned til Viborg FF møder FC Nordsjælland i Superligaen, og nu er der altså fokus på at blive klar til sæsonen, og så bliver der også set ekstra frem mod træningslejren.

- Det er aldrig den sjoveste tid på året, det her, men jeg har selv prøvet at spille længere nede i rækkerne, hvor pauserne er endnu længere, så det her er perfekt, siger Grønning.

Han fortæller, at Viborg i denne uge blandt andet skal have lavet de obligatoriske tests for at måle spillernes form på nuværende tidspunkt.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO