Mathias Wichmann har været god for Viborg FF på det seneste, og nu håber han på at bide sig fast i startopstillingen.

Viborg FF har fået en god start på foråret i Alka Superligaen. Klubben lagde ud med 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland, inden det senest blev på sejr på hele 6-0 ude over Hobro. En kamp hvor Viborg desuden kunne byde på 24-årige Mathias Wichmann i startopstillingen. 

Det var første gang siden august, at Wichmann var at finde fra start, men i Hobro viste han, at der bestemt er håb for flere aktioner. Midtbanespilleren leverede en stærk indsats, og håber nu på at kunne bide sig fast for alvor: 

-Jeg håber, at det er blevet sværere for Johnny at sætte holdet næste gang. Jeg har haft en god start på 2016, og jeg håber selvfølgelig, at det fortsætter i den retning. Jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt og være dedikeret til tingene, og jeg synes, at der går den rigtige vej. Når jeg er med, så skal jeg bidrage med nogle offensive ting, men samtidig skal jeg også fylde mere defensivt, og det er et klart fokusområde for mig, siger Mathias Wichmann til klubbens hjemmeside. 
 
Mathias Wichmann har spillet 14 kampe for Viborg i Alka Superligaen i denne sæson. Han kan være at finde på ny, når holdet på lørdag tager imod SønderjyskE i en svær hjemmekamp.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO