2016-02-22 09:23

Af frygt for skader sad både målmand Peter Friis og angriber Serge Deblé over, da Viborg søndag tabte 0-1 til Brøndby.

I den kommende weekend går det løs i Superligaen, hvor alle 12 hold skal i aktion. For Viborgs vedkommende starter foråret med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland lørdag, og her skal Johnny Mølbys tropper altså forsøge at udbygge det hul på nedrykningsstregen og Hobro, der aktuelt er på 11 point.

Søndag spillede klubben sin sidste testkamp, der endte med et 0-1 nederlag til Brøndby. I den kamp var hverken Peter Friis og Serge Deblé med, hvilket naturligvis kunne være anledning til bekymring. De to har døjet med småskader.

Men heldigvis for Viborg var der kun tale om en forsigtig cheftræner, der lader til at kunne have spillet med begge, var det en vigtig kamp.

- Det er netop to nøglespillere, og derfor vil jeg ikke tage nogen chancer med dem. Jeg regner helt sikkert med, at de er til rådighed næste weekend, hvor det går løs for alvor, siger Johnny Mølby til Viborg Stifts Folkeblad.

Mens målmand Peter Friis var en sikker sidste skanse for Viborg i efteråret, var Serge Deblé et vigtigt kort i offensiven, hvor han scorede to gange og assisterede tre mål.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO