Med syv mål var der nok at se på for publikum på Brøndby Stadion - og du kan se højdepunkterne fra kampen her, hvis du missede et af målene.

Brøndby vandt søndag eftermiddag med imponerende 6-1 over oprykkerne fra Helsingør, der virkelig fik en lektion i, hvordan man kører sin modstander over uden at se tilbage.

Efter første halvleg stod der 3-0 til Brøndby, der allerede efter 10 minutter var foran med to mål, og i anden halvleg blev det til tre yderligere mål fra Brøndbys side, mens Helsingørs indskiftede Tontini stod for den enlige Helsingør-scoring.

Du kan se alle højdepunkterne fra kampen nedenfor.