Det endte med 2-2, da EfB og FC Midtjylland mødtes søndag eftermiddag. Du kan se højdepunkterne her.

FC Midtjylland var søndag eftermiddag på vej til at tage tre meget vigtige point i mesterskabskampen, men sådan skulle det ikke gå, da EfB i kampens overtid fik udlignet til 2-2, som blev kampens resultat.

Forinden havde Frank Onyeka gjort det til 1-0 for midtjyderne lige efter pausen på en flot afslutning efter oplæg fra Gustav Wikheim. Herefter fik Yuri Yakovenko udlignet med låret til 1-1.

Midtjylland lykkdes igen at komme foran med 19 minutter tilbage af kampen, da et hjørnespark fra Jakob Poulsen gik direkte i mål. Derfor lignede det en sejr, men Rodolph Austin lykkedes med at få udlignet til sidst.

Du kan se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.