Det blev til 1-1 mellem Randers og FC Nordsjælland, og du kan se det bedste fra kampen her.

Randers FC og FC Nordsjælland spillede søndag eftermiddag 1-1 på den kronjyske klubs hjemmebane. Og her var det en kamp, hvor nordsjællænderne kom bedst fra start, da man allerede efter få minutter af første halvleg kom foran.

Det skete, da Andreas Skov Olsen kom øverst inde omkring det lille felt og headede det unge FCN-mandskab i front i kampen.

Føringen holdt resten af halvlegen, men bare fire minutter efter pausen fik Randers udlignet, da Stokke fik udlignet med en afslutning tæt under mål til 1-1, som altså også blev kampens endelige resultat.

Det kan du se og meget mere fra kampen øverst i artiklen, hvor du kan se højdepunkterne fra opgøret.