Kampen mellem Randers og OB var fyldt med fejl og brændte chancer i et opgør, hvor Helenius og Boman stod for scoringerne.

Randers tog onsdag aften imod OB i Superligaen til en kamp, der endte med en pointdeling, da holdet fik scoret ét mål hver i kampen. Her var det efter en målløs første halvleg, Randers, der kom foran med 1-0.

Det var ved Mikael Boman, der blev spillet op i feltet. Han fik sig drejet rundt og hamrede bolden i netmaskerne bag Sten Grytebust. Få minutter efter var det OB's tur til at komme på måltavlen, da Nicklas Helenius gjorde det til 1-1.

Kampen bar desuden præg af en lang række brændte chancer, og opgøret kunne sagtens være endt langt mere målrigt end det var tilfældet.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret nedenfor.