Særligt straffesparket efter 36 minutter fik stor betydning, da FCM vandt 3-0 over AC Horsens søndag aften.

FC Midtjylland tog søndag aften en sejr på 3-0 over AC Horsens i en regnfyldt forestilling på MCH Arena. Her var der tale om en kamp, som dommer Michael Johansen fik sin indvirken på.

Han dømte nemlig et tvivlsomt straffespark til FC Midtjylland efter 36 minutter i en situation, hvor Paul Onuachu gik i græsset i feltet i en situation med Mads Juel Andersen. Det gav straffespark, og Horsens-spilleren fik sit andet gule kort i kampen.

Derefter scorede Jakob Poulsen sikkert på straffesparket, og i anden halvleg kunne indskifterne Gustav Wikheim og Mayron George gøre det til henholdsvis 2-0 og 3-0.

Højdepunkterne fra kampen kan ses øverst i artiklen.