• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Vigen utilfreds med Brøndby-start: Svært at spille mod et uimponeret hold

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Lasse Vigen mente, at Brøndby fik en frygtelig start på opgøret mod FC Midtjylland, men dog var han glad for, at klubben fik det vendt.

Af Morten Jørgensen

Selvom Kenneth Andersen havde skiftet ud på 10 positioner til mandagskampen mod Brøndby, var det FC Midtjylland, der kom klart bedst ud til kampen.

Efter 14 minutter havde Evander også bragt udeholdet foran, og generelt var sidste sæsons mestre det bedste hold på banen gennem store dele af første halvleg. Alligevel var Brøndby foran 2-1 ved pause, og Lasse Vigen hæftede sig efter kampen ved, at klubben fra Vestegnen formåede at komme ovenpå efter en svær start.

- Jeg synes faktisk, at vi kommer ringe ud. Vi er der ikke de første 20 minutter – vi skal finde os til rette. Nogle gange er det lidt svært at spille mod et uimponeret hold, der ikke har meget at spille for. Jeg synes dog, at vi kommer godt igen, sagde midtbanespilleren til Brøndby Indefra.

Den 24-årige dansker havde fået en sjælden startplads i Superliga-kampen, og han spillede alle 90 minutter for Brøndby på den centrale midtbane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus