• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Viktor Fischer: Der er stadig nogle ting, vi skal have vendt om FCM-kampen

Foto: Getty Images

Viktor Fischer og resten af FC København-truppen har ikke snakket færdig om nederlaget til FC Midtjylland før landskampspausen.

Af Victor Risager

FC København gik til landskampspausen med et nederlag på hele 1-4 til Superligaens førerhold, FC Midtjylland, i baggagen, og det nederlag har de ikke helt lagt fra sig i hovedstaden.

Forud for søndagens kamp mod Hobro IK skal FC København nemlig lige have snakket færdig om nederlaget, så de undgår at levere en ligeså skuffende præstation igen. Det gør de, når hele truppen torsdag er samlet efter landskampspausen.

Læs også:Brøndby-nordmand fortsat skadet: Der går nogle uger

Det forklarer Viktor Fischer til FC Københavns hjemmeside.  

- Vi undervurderer dem (Hobro, red.) bestemt ikke, for de har jo et ganske udmærket hold og en stærk fysisk trup, som kan volde problemer. Det kræver, at vi er fuldstændig klar og ikke synker ned på et niveau, der bare tilnærmelsesvis var så lavt som det, vi viste i Herning. Vi ser frem til på søndag, men der er stadig nogle ting, vi skal have vendt om kampen i Herning, og det tager vi, når alle er tilbage fra landshold på torsdag, siger Viktor Fischer og tilføjer:

Læs også:FCM-anfører roser: De unge gør det fremragende

- Der var nogle ting, der ikke må ikke kunne ske for F.C. København, og som vi ikke kan tillade os for vores kultur, og det er bl.a. det vi skal have snakket færdigt om. Men når vi går på banen på søndag, er den ude af hovederne, og så skal vi være klar til igen at præstere, som vi gjorde inden FCM-kampen.

FC København tabte tidligere på sæsonen til Hobro IK, og københavnerne er i øjeblikket nummer to i Superligaen. De har syv point op til FC Midtjylland på førstepladsen.

Kampen mellem FC København og Hobro IK sparkes i gang søndag klokken 16.00 i Parken.

Læs også:Morten Bruun: Denne Superliga-spiller banker på til landsholdet

Læs også:Medie: Younes Namli kan være på vej til ny russisk klub

Læs også:Afsløring: FCK-komet risikerer at vente over et år på dansk pas

Læs også:Afstemning: Kan FC København hente FC Midtjylland i toppen af Superligaen?

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.