• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Viktor Fischer efter nederlag: Cadeau til Esbjerg

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Viktor Fischer kigger tilbage på en yderst seværdig kamp mod Esbjerg, og kantspilleren letter på hatten over de vestjyske oprykkere.

Af Sylvester Guldberg Røn

Superligaen-søndagen blev afsluttet med et brag, da Esbjerg i sidste sekund sikrede en 4-3 sejr over FC København. Esbjerg var foran med to ved pausen, inden FC København tog føringen i anden halvleg. Bronzebejlerne fra Esbjerg tog dog sejren i sidste sekund. 

Især i første halvleg var Esbjerg overlegne, og det lignede til tider, at et halvt FC København-hold var gået på sommerferie. FCK-kanten Viktor Fischer erkender, at spillet haltede i første halvleg, men han letter også på hatten for Esbjerg.

- Vi kommer skridt fra start, men udover det synes jeg, at vi spiller en fin fodboldkamp. Det er klart, at de kommer til for mange chancer, men vi kommer godt igen i anden halvleg. Kæmpe cadeau til Esbjerg, der spiller en forrygende fodboldkamp, og det var egentlig bare en fest for alle, der var på stadion, sagde Viktor Fischer efter kampen til TV3 Sport. 

Selvom Viktor Fischer kan se positive ting i nederlaget, så understreger han, at det ikke var okay.

- Kigger man på det som FC København, så kan man jo ikke tillade sig at tabe nogen steder. Vi kommer flot tilbage og kommer foran 2-3, men så kan omvendt sige, at så må vi ikke smide det igen. Det var en fin fodboldkamp, hvis man kigger på alt andet end resultatet, siger Viktor Fischer.

FC København møder i sidste runde FC Nordsjælland i guldfesten i Parken. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus