Vildt Hobro-comeback var ikke nok mod SønderjyskE

Hobro gjorde det rigtig spændende på DS Arena, men de formåede ikke at score mål nok til at slå SønderjyskE ud af Europa League-playoff, og dermed er sæsonen slut for nordjyderne.

Sommerferie eller mulighed for en Europa League-plads?

Det var det, der var på spil i kampen mellem Hobro og SønderjyskE, og udeholdet havde det bedste udgangspunkt med 1-0-sejr fra det første opgør. Derfor så det også rigtig godt ud for dem efter 14 minutter, hvor Christian "Greko" Jakobsen kunne bringe sønderjyderne foran.

Hobro havde herefter fornuftige muligheder for at udligne, men i stedet kom SønderjyskE yderligere foran, da Mikael Uhre erobrede bolden midt på banen og spillede den videre til Simon Kroon, som fandt Mads Hvilsom i dybden, og her svigtede angriberen ikke.

Der skulle nu laves fire mål af Hobro, for at de kunne gå videre, og straks blev der satset. Det gav profit, da indskiftede Sebastian Grønning reducerede efter et hjørnespark, og med 20 minutter tilbage af kampen fik Pål Alexander Kirkevold trampet sig gennem SønderjyskE-forsvaret og udlignet til 2-2.

Hobro-presset fortsatte, og syv minutter før tid gav det pote, da Sebastian Grønning pandede et indlæg fra Martin Mikkelsen i kassen. Pludselig var der for alvor spænding i kampen.

I de sidste minutter forsøgte Hobro at få scoret det fjerde mål, som ville sende SønderjyskE på sommerferie, men Claus Nørgaards tropper stod imod, og derfor har de fortsat muligheden for at komme med i Europa League til næste sæson. Hobro kan derimod gå på ferie.