• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Vitesse afviser rygter om Brøndby-folk

Vitesse afviser rygter om Brøndby-folk
Illustration

Den hollandske klub Vitesse er hverken interesseret i Jens Stryger Larsen eller Riza Durmisi, der ellers er blevet rygtet til klubben.

Af Martin Davidsen

Transfervinduet åbner om under en uge, og derfor er der godt gang i spekulationerne omkring danske spillere. 

Et af de varmeste Superliga-navne i øjeblikket er Jens Stryger Larsen, der har kontraktudløb i Brøndby og senest er blevet sat i forbindelse med den hollandske Æresdivision-klub Vitesse. Den hollandske klub har tidligere vist interesse for anden Brøndby-spiller med kontraktudløb - Riza Durmisi - og derfor kunne der altså være noget, der tydede på interesse fra den hollandske klub. Men det er der ikke. 

Vitesses tekniske direktør Ted van Leuween fastslår således over for tipsbladet.dk, at man hverken forhandler eller er interesseret i Jens Stryger Larsen eller Riza Durmisi. 

- Vi plejer ikke at kommentere transferrygter, men i dette tilfælde vil jeg gerne sige, at det ikke kommer til at ske. Vi forhandler ikke med nogen danske spillere, og det har vi ikke planer om. Mere er der ikke i det, siger Ted van Leuween til tipsbladet.dk. 

Direktøren medgiver, at han har kendskab til både Jens Stryger Larsen og Riza Durmisi, men afviser at være i kontakt med spillerne. 

- Ja, begge to spiller i Brøndby, og jeg kender dem godt. Vi kender mange danske spillere, for vi holder øje med ligaen, men mere er der ikke i det. Der er nok nogle agenter, der vil have opmærksomhed om deres spillere og derfor nævner vores klub, men jeg kan sige, at vi ikke forhandler med nogen danske spillere, fastslår han. 

Dermed er der stadig uvished om både Jens Stryger Larsen og Riza Durmisi. 

Førstnævnte er også sat i forbindelse med Celta Vigo, mens sidstnævnte har åbnet for en forlængelse med Brøndby efter offentliggørelsen af Thomas Frank som ny cheftræner.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus