• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Vred Solbakken sagde tillykke til FCK-spillerne: Tonen sagde ikke tillykke

Foto: Getty Images

Ståle Solbakken var alt andet end tilfreds med sine spilleres præstationer i det offensive spil i nederlaget til Malmö FF.

Af Torsten Kjems Hansen

FCK-manager Ståle Solbakken glæder sig over, at det igen er lykkes at bringe klubben og holdet videre fra et europæisk gruppespil. Men begejstringen var til at tage at føle på i minutterne efter nederlaget til Malmö FF.

Og det fik spillerne også at føle i omklædningsrummet efter kampen. 

- Jeg sagde tillykke til spillerne i et tonefald, der ikke sagde tillykke, Jeg her meget skuffet. Vi inviterer til en fest, som vi ikke selv deltager i, siger Ståle Solbakken.

- Det her var den klart svageste offensive præstation – også taget i betragtning af hjemmebane. Vi fik en god start de første 15 minutter, men går så i stå. Vi holder dem fra mange chancer, men der var så lidt overskud og power i offensiven. Det var ikke godt.

- Det er en chancefattig kamp, generelt, og de scorer et minut efter at kampens første redning har været der. Der var for mange tekniske fejl., og mange er præget fysisk efter de mange kampe. 

At vejen videre fra gruppespillet blev en realitet med hjælp fra schweiziske Lugano, der højest overraskende klarede uafgjort ude mod Kiev - det letter FCK-manageren på hatten for. Men at kalde det sensationelt, vil han ikke kalde det

- Mange har haft travlt med at gøre Lugano til et dårligt holde. Lugano har tabt tre gange med et mål, og de er ikke noget dårligt hold. Ikke at vi havde egnet med, at de ville tage point i Kiev, men svage er de altså ikke, lyder Ståle Solbakken, der nu kan afvente lodtrækningen til næste års 1/16-finaler, hvor det allerede er givet, at det danske hold starter på hjemmebane.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus