Thisted-anfører: Det er en fed historie
2016-03-24 19:18

IFK Göteborg blev ydmyget af Randers FC torsdag, og det skaber tydeligt raseri hos de svenske vicemestre.

Mange var afsted med landsholdet, og mange stod over, da IFK Göteborg torsdag krydsede klinger med danske Randers FC. Det ændrer dog ikke på, at kampen burde have været lige, men det blev den langt fra. Det svenske mandskab kom nemlig bagud efter 17 minutter, og herfra lignede IFK-mandskabet et hold, der havde lyst til alt andet end at møde Randers på en torsdag i marts.

Svenskerne blev straffet med et nederlag på hele 3-0, og det skaber massive frustrationer i den svenske trup efter opgøret. Blandt andet hos IFK-spilleren Sebastian Eriksson: 

- Der er ikke ret meget positivt, vi kan tage med fra denne kamp. Det eneste positive var, at det her ikke skete i ligaen. Nu fik vi et ordentligt spark bagi, og det var måske noget, vi havde brug for, siger Sebastian Eriksson til Fotbollskanalen. 
 
Også træner Jörgen Lennartsson er vred: 
 
- Der var godt nok mange, der gik på påskeferie allerede inden, dommeren havde fløjtet af. Det er faktisk det, jeg er mest skuffet over i dag. Det var ikke en acceptabel adfærd at vise. Især i anden halvleg, hvor vi totalt stopper med at spille, udtaler træneren. 
 
I Alka Superligaen skal Randers FC forsøge at fortsætte takterne ude mod OB i næste runde. 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO