• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Stefan Wessels er stadig skuffet over, at han blev bænket mod HB Køge, men den tyske keeper vil hverken banke i bordet eller kræve forklaring.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Den 32-årige tyske målmand Stefan Wessels blev manden, der måtte bøde for OB's fire nederlag på stribe. Han var sat på bænken, da OB i går mødte HB Køge i Superligaen. I stedet spillede Mads Toppel, der i 2002 debuterede for OB og siden har været vidt omkring, inden han kom tilbage for godt et år siden.

Bænkningen af Wessels er en alvorlig degradering af en målmand, der ellers længe har fremstået som ét af de mest sikre førstevalg i Superligaen. Efter kampen i går gjorde Wessels det klart, at han var skuffet, men tilfreds med sejren. Dagen derpå er beskeden nogenlunde den samme.

- Jeg er glad for, at vi vandt, men jeg er selvfølgelig skuffet over, at Henrik valgte Mads i stedet for mig. Jeg er rigtig træt af det, men det er ikke min beslutning. Det er Henriks, siger Stefan Wessels til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Onyszko: Polak bedre end Wessels

Den tyske keeper er blevet kritiseret heftigt i denne sæson, og mod Fulham begik han en fejl ved det første mål. En fejl som Henrik Clausen kritiserede offentligt, og Stefan Wessels erkendte, at træneren havde ret. Wessels mener dog ikke, at han med sine præstationer har spillet sig af holdet.

- Jeg lavede en fejl mod Fulham, men det er, hvad der sker. Jeg synes ikke, at jeg ellers har spillet dårligt. Men det er ikke op til mig at vurdere det. Jeg vil fortsætte med at gøre det, jeg altid gør, for jeg arbejder altid hårdt for at holde mig klar. Jeg kan ikke gøre noget anderledes, mener Wessels, der endnu ikke har talt med Clausen efter sejren over HB Køge.

- Han behøver ikke forklare mig noget, og faktisk har jeg slet ikke talt med ham efter kampen. Så jeg ved heller ikke, om den her beslutning også gælder for den næste kamp. Jeg må forholde mig til, at Henrik valgte Mads mod HB Køge. Det skuffer mig, men jeg er glad for, vi vandt kampen, gentager Wessels.

Målmanden skrev i januar under på en halvandenårig kontrakt med OB - en kontrakt der udløber til sommer. Stefan Wessels har siden dengang fastholdt, at han vil lære dansk, blive mange år med sin familie i Danmark og forlænge aftalen med OB. Wessels ønskede i dag ikke at forholde sig til hans planer for fremtiden.