• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Wieghorst tilfreds med indsatsen

Det lykkedes AaB at holde nullet, og det var AaB-træneren godt tilfreds med.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Morten Wieghorst og AaB-mandskabet kan rejse hjem til Aalborg med et point i baggagen, efter de fik 0-0 i Odense mod OB.

Det var da også en tilfreds træner, som mødte pressen efter kampen, og noterede sig at der blev lukket godt i bagude.

- Absolut. Et skridt i den helt rigtige retning og et clean sheet. Med syv mål i mod i de seneste to kampe, så vidste vi godt, at det var på tide at få lukket bagude og ikke give ret mange chancer væk. Det var ikke heldigt bortset fra en enkelt situation, hvor de ramte stolpen. Det var et minimum af chancer, som vi gav OB i dag. Det er det, vi i allerhøjeste grad kan tage med herfra i dag, sagde han til Canal 9 efter kampen.

AaB havde mulighederne for at tage sejren, da især Jannik Pohl missede en oplagt mulighed, og Wieghorst erkender, at hans mandskab skal blive bedre foran mål.

- Jamen i dag ved vi, at det er en svær kamp, og du kan ikke regne med at skabe seks - syv chancer i Odense. Jeg synes, at vi skaber nok til at score. Nogen af de muligheder, vi har i dag, de skal omsættes. Det skal vi gøre bedre. Det er åbentlyst, siger han og uddyber om kampens resultat: 

- Når vi ikke kan score, så må vi tage en uafgjort.

AaBs sportschef, Allan Gaarde, var ikke rejst med holdet til Ewii Park, og var efter sigende ude og se en anden kamp, hvor han skulle være på udkig efter en angriber. Morten Wieghorst var efter kampen ikke meget for at kommentere på det rygte.

- Det ved jeg ikke, det må du tale med ham om. Jeg har sagt mit, I må spørge Allan Gaarde om, hvad han laver. Vi må vente og se, hvad der sker. Jeg skal fokusere på dem, der er her i dag.

AaB er fortsat uden sejr i Superligaen, hvor de indtager en 13. plads - et point foran Randers FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus