• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Wieghorst trods god AaB-form: Det er ikke nok for os

I aften går AaB ind til pokalkampen mod FC Helsingør med et par gode resultater i frisk erindring, men AaB'erne vil mere. Først og fremmest vil de videre i turneringen.

Af Anders Dehn

Det går egentlig udmærket i AaB. Efter holdet indledte sæsonen uden at vinde i sine første syv kampe, har nordjyderne nu vundet tre af de seneste fire opgør, og de er kravlet fra 13. pladsen op som nummer syv, a point med FC København og OB på femte- og sjettepladsen.

Det kan cheftræner Morten Wieghorst da også glæde sig over forud for aftenens pokalkamp mod FC Helsingør, som AaB allerede har besejret to gange i denne sæson, senest med 1-0 på udebane for halvanden uge siden. 

Men selv om pilen peger opad for AaB'erne, er Wieghorst ikke tilfreds, før holdet har opnået noget mere. Det begynder i aften, når oprykkerne fra Helsingør besøger Aalborg Portland Park.

- Det gør noget positivt ved et fodboldhold, når man vinder, men vi er meget opmærksomme på, at det ikke er tæt på at være ferietid for os. Det er stadig meget arbejde. Vi har vundet de sidste to kampe - de sidste tre på udebane, men det er ikke nok for os, for vi vil mere. Vi vil videre i pokalen, siger cheftræneren til Nordjyske.

AaB mangler pokalkampen i senere og Superliga-besøget fra FCK på søndag, før de kan gå på ferie. Vinderne af aftenens kamp går videre til kvartfinalerne i DBU Pokalen, som spilles til foråret. Her er FC Midtjylland, FC Fredericia, Randers FC, Hobro IK og SønderjyskE allerede kvalificeret.

Foruden AaB-FC Helsingør mangler opgørene mellem Silkeborg IF og Lyngby BK samt FC København-Brøndby IF stadig at blive spillet i denne runde 4. Den førstnævnte kamp spilles i aften klokken 18, mens København-derbyet først er til februar.

Der er kickoff i Aalborg klokken 17.45.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus