• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard

Wilczek: Blev bange, da Frank sagde op

Wilczek: Blev bange, da Frank sagde op

Brøndbys Kamil Wilczek blev noget bekymret, da Thomas Frank sagde op som Brøndby-træner.

Af Malte L. Nørgaard

Brøndbys tidligere træner Thomas Frank arbejdede intenst på at hente den polske angriber Kamil Wilczek til den københavnske vestegn.

Derfor var det en bekymret polsk angriber, der stod tilbage i Brøndby, da Thomas Frank en måned efter handlen sagde op som Brøndby-træner i marts.

- Jeg respekterer Thomas Franks beslutning, men jeg må også indrømme, at det bekymrede mig. Det var ham, der virkelig ønskede mig til klubben. Heldigvis var der to sportsdirektører, der var med på idéen. Men pludselig stod der en ny træner, som ikke kendte mig, siger Wilczek til futbol.pl.

Den polske angriber fortæller videre, at han ikke synes, han har fået en fair chance under den nye træner, Auri Skarbalius.

- Det virker til, at de sportslige kvaliteter ikke er det eneste, der betyder noget. Skarbalius kigger også på andre ting, siger Wilczek.

Den 28-årige angriber har endnu ikke startet inde i en kamp under Auri Skarbalius, men den situation betyder ikke, at han er begyndt at kigge sig efter en ny klub.

- Jeg vil blive i Brøndby. Jeg har lavet en kontrakt på tre år. Det er ikke mig at flytte hvert halve år, så jeg bliver helt sikkert boende i Brøndby. 

- Hvis jeg ventede på, at vi skiftede træner til sommer, så ville jeg ikke sige det. Jeg bliver bare nødt til at kæmpe for min plads, og så skal træneren lære mig at kende, siger Wilczek.

Superliga

Mere Superliga

Fokus