Wilczek stortrives i Brøndby: Min selvtillid er i top
2016-01-22 11:08
Foto: Brøndby IF

I sit første interview som Brøndby-spiller fortæller Kamil Wilczek, at han er opsat på at arbejde hårdt og på, at klubben skal være med i medaljekampen hvert år.

Brøndby IF har hentet den 28-årige polske angriber Kamil Wilczek, og han har allerede gjort sig tanker om sine ambitioner med sine nye klub. Han ved, at der er forventninger i en klub som Brøndby, og dem vil han være med til at indfri.

- Brøndby er en stor klub med stolte traditioner, og jeg vil gerne være med til at sikre, at klubben hvert år spiller med om medaljer. Jeg er opsat på at gøre mit til at løfte holdet yderligere i fællesskab med mine nye holdkammerater, siger Kamil Wilczek til klubbens officielle Facebook-side.

I sidste sæson blev Wilczek topscorer i den polske Ekstraklasa, og det fik ham solgt til Serie A-oprykkerne Carpi. Her måtte angriberen dog tage til takke med en rolle i periferien af holdet, og nu ser han frem til at vise sit værd i Superligaen. 

- Fra barnsben har jeg lært, at hårdt arbejde betaler sig. Det understregede mine trænere, fra jeg var helt lille, så det er nærmest kommet ind med modermælken. Jeg er glad, når jeg kan mærke i min krop, at jeg har arbejdet hårdt og givet alt, hvad jeg har. Derfor føler jeg også, at Brøndby-filosofien passer godt til mig. Brøndby vil gerne dominere kampene, men samtidig er der en forventning om, at det skal arbejdes hårdt for sagen, og jeg står for de samme værdier. Det glæder jeg mig til at vise fansene, som jeg allerede har hørt meget godt om, siger han. 

Den nye Brøndby-spiller har fået nummer 20 og er blevet udstyret med en kontrakt til sommeren 2019.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO