• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Wilczek: Der er en særlig følelse i Brøndby før pokalfinalen

Brøndbys Kamil Wilczek ser frem mod pokalfinalen mod FCM, som han betegner som en speciel kamp.

Af Oliver Okstrøm

Denne sæsons pokalfinale nærmer sig, og denne gang står det mellem Brøndby og FC Midtjylland. Sidste år var førstnævnte også med, og det er noget, som den polske angriber Kamil Wilczek husker, men det er anderledes for holdet i år. 

Det fortæller han i et interview med Brøndbys officielle hjemmeside.

- Det er altid specielt med en pokalfinale. Vi kan ikke sammenligne med de to seneste år. Vi er i en anden situation i år, det er en anden sæson, en anden modstander, så man kan ikke sammenligne, siger han og fortsætter:

- Det er en speciel kamp. Der er en særlig følelse i truppen og i alle folk omkring Brøndby IF. Vi ved, hvad den pokal betyder for folk herude, og vi er klar til kampen. Vi kommer bedst muligt forberedt, og vi kommer med en sejr i bagagen og har næsten lige slået FC Midtjylland på udebane og har i det hele taget spillet mange gode kampe mod dem de seneste sæsoner, lyder det fra Kamil Wilczek

Derudover fortæller han, at atmosfæren er rigtig god hos dem, og det giver dem en god energi. Samtidig mener han også, at det er afgørende, at man ikke lader situationen stresse dem.

- Vi skal finde det helt rigtige spændingsniveau ligesom sidste år. Vi skal være spændte og ikke nervøse. Vi skal være tændte, men ikke overtændte. Der er en fin linje mellem at være rigtig tændt og overtændt. Der skal vi ramme rigtigt, og det skal vi nok gøre fredag, forsikrer Wilczek,

Endelig fortæller polakken, at det vil blive en god sæson for Brøndby, hvis det ender med et trofæ efter et år, der ikke har været helt i top.

Kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland spilles fredag klokken 17.

Superliga

Mere Superliga

Fokus