Wilczek-hattrick i Brøndby-sejr

Kamil Wilczek sikrede Brøndby en 3-2 sejr over Lyngby BK i grundspillets sidste kamp.

Der var ingen spænding om pladserne i kampen mellem Brøndby og Lyngby, da begge hold inden kampen var sikret en plads i mesterskabsslutspillet. Brøndby løb dog med en 3-2 sejr.

Brøndby havde en stor dobbeltchance efter små to minutter, hvor Thomas Sørensen heroisk reddede bolden på stregen, inden Wilczek sparkede bolden over mål. Aktionen tvang dog efterfølgende forsvarsspilleren til en udskiftning.

Jeppe Kjær bragte Lyngby foran efter en indøvet hjørnesparkskombination, hvor den lille angriber modtog bolden i fødderne i feltet. Her lavede han en flot skudfinte, inden han sendte den ind bag Rønnow i målet.

Brøndby kom godt ud til anden halvleg, hvor de kæmpede sig frem til flere chancer. Efter en times spil dumpede en bold ned for fødderne af Wilczek fik fat i den, vendte og sparkede den sikkert ind.

Polakken blev også dobbelt målscorer, da han fulgte op på Rudolph Austins forsøg fra tæt hold. Herefter var angriberen hurtigt over returen med en klassisk stiv tå. Minsandten om ikke han også scorede hattrick, da han endnu engang fulgte op på en afslutning, hvor han denne gang headede bolden ind.

Målfesten var dog ikke slut endnu, da unge Odgaard fik reduceret for Lyngby.