• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Willian med dårligt nyt: Størstedelen er imod at starte sæsonen nu

Foto: Getty Images

Chelsea-profilen påstår, at majoriteten af Premier League-spillerne mener, det er for tidligt at starte sæsonen op på ny.

Af plbold.dk

Premier League arbejder i øjeblikket på at få Project Restart til at gå op i en højere enhed, så man sikkert kan sætte gang i sæsonen igen.

Lige nu skulle datoen for Premier Leagues genopstart være den 19. juni, men en række spillere som Sergio Aguero og Troy Deeney har for nyligt udtalt sig kritisk om ideen om at starte op allerede nu.

Willian er nu den seneste Premier League-profil til at stemme ind i koret over kritikere, og ifølge Chelsea-spilleren er langt de fleste spillere skeptiske.

- Ærlig talt, fra det jeg kan se, så er størstedelen af spillerne ikke komfortable med ideen om at vende tilbage nu, siger Willian ifølge London Evening Standard.

- Vi vil gerne vende tilbage og savner at gøre det, vi elsker, men det skal være sikkert for os at gøre det. Sådan ser vi på det. Vores helbred kommer i første række, så lige nu er spillerne ikke tilpas med ideen, indtil det er helt sikkert at spille igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus