• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Würtz: Det er nogle vanvittige mål, vi lukker ind

Würtz: Det er nogle vanvittige mål, vi lukker ind
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Rasmus Würtz var meget skuffet efter hjemmebanenederlaget mod SønderjyskE.

Af Morten Jørgensen

AaB fik ørerne i maskinen mod SønderjyskE, som vandt 1-4 på Aalborg Portland Park, og derfor var nordjydernes anfører, Rasmus Würtz, også helt naturligt yderst skuffet kampen. 

- Vi er alle sammen sindssygt skuffede. Det var ikke det, vi havde håbet på, men det er nogle vanvittige mål, vi lukker ind. Det straffer os også, det må man sige. De er jo effektive, og endnu en kamp fuldstændig på deres præmisser, sagde Rasmus Würtz til Eurosport efter kampen. 

- Vi kommer tilbage på 1-1, men derfra så må vi sige, så dummer vi os selv og løber lige ind i kniven. Og de der fejl må vi ikke lave, for så straffer de dem.

AaB-anføreren ærgrede sig også over, at de ikke formåede at bygge videre på det fine resultat de fik med fra Parken mod FC København i første runde.

- Det er skide ærgerligt. Vi havde håbet og troet på, at vi kunne få tre point her i dag, men nu er der ikke andet for, end at vi må arbejde benhårdt. Det er jo altid i modgang, at det er sværest. Vi må frem med brystet, og så skal vi op på hesten igen. Der er spillet to kampe, så vi må bare videre.