• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Yussuf Poulsen skal have ny træner i Leipzig

RB Leipzig og cheftræner Ralph HasenHüttl har ophævet samarbejdet. Træneren ville have en kontraktforlængelse, som klubben ikke ville give, og i stedet blev de enige om at gå hver til sit.

Af Anders Dehn

Umiddelbart lyder det jo egentlig lige til. Både klubben og cheftræneren ville gerne fortsætte samarbejdet i næste sæson, men alligevel har RB Leipzig og Ralph Hasenhüttl i dag opsagt samarbejdet.

Forklaringen er, at træneren ville have en forlængelse af den aftale, der stod til at udløbe næste sommer, men klubben ville ikke forlænge. Derfor ønskede Hasenhüttl at blive løst af sin kontrakt, og det efterkom RB Leipzig.

- For Ralph var der intet alternativ til en tidlig kontraktforlængelse. Det var derfor hans udtalte ønske at rive kontrakten over. Vi har mødt hans ønske med tungt hjerte, siger sportsdirektør Ralf Rangnick til klubbens hjemmeside.

Dermed skal landsholdsspilleren Yussuf Poulsen have ny træner, efter han har haft Hasenhüttl i to år i Bundesligaen. Østrigeren ville have vished for sin fremtid, og da han ikke kunne få den, ville han altså hellere helt ud af samarbejdet.

- For at implementere RB Leipzigs langsigtede mål er det meget vigtigt at stræbe efter en bæredygtig kontraktsituation. Efter fælles succes bør man derfor være i stand til at tale ærligt og også være i stand til at vælge et klart nej i stedet for et beroligende ja, siger Hasenhüttl.

Han forlader RB Leipzig, efter han førte dem til andenpladsen i klubbens første Bundesliga-sæson i fjor, men faldt til nummer seks i den netop overståede sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus