• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Zaha vil væk: Klar til at spille for ny storklub

Foto: Getty Images

I jagten på at kunne spille i Champions League har Wilfried Zaha angiveligt fortalt Crystal Palace, at han ønsker et klubskifte til sommer.

Af plbold.dk

Gennem flere år har Wilfried Zaha været regnet for en af de bedste spillere udenfor top seks-klubberne i Premier League, og selvom ivorianeren har været på ønskelisten hos nogle af de bedste klubber i England, er han blevet hos Crystal Palace.

Nu kan det dog snart være slut med tiden i barndomsklubben.

Flere britiske medier, heriblandt Sky Sports, skriver nu, at Wilfried Zaha har informeret Crystal Palace om, at han ønsker at skifte til en større klub i sommerens transfervindue, der er åbnet i dag.

Han har angiveligt et brændende ønske om at få lov til at spille Champions League-fodbold, og det vil han næppe få opfyldt hos Crystal Palace inden for de næste sæsoner. Derimod vil det sandsynligvis føre til rygter om, at Chelsea og Tottenham, der begge har vist interesse tidligere, vil rette blikket mod Crystal Palace-spilleren.

I denne sæson har Wilfried Zaha udmærket sig med 10 mål og 10 målgivende afleveringer for the Eagles.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.