• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Mathias Zanka Jørgensen vil gerne til udlandet. Der er interesse, og den forsvinder ikke på grund af forsvarsspillerens skade.

Af harborg

Efter denne sæson udløber Mathias Zanka Jørgensens kontrakt med FC København, og forsvarsspilleren er ikke ked af at indrømme, at han gerne vil have et udlands-eventyr. Som bekendt er Zanka for tiden skadet, men det har ikke kølnet interessen fra flere klubber.

- Det har jeg ikke rigtig nogen kommentarer til, men det er rigtigt, at jeg snart skal kigge på min fremtid. Heldigvis har der længe været interesse, og den forsvinder vist ikke på grund af en skade, siger Zanka til B.T.

Skaden kan i værste fald betyde, at Zanka har spillet sin sidste kamp for FCK. Men det er, som han selv kalder det, ”worst case”, og han vil gøre alt for at komme i kamp for københavnerne igen.

- Forhåbentlig kan jeg være tilbage til april, men jeg vil heller ikke presse noget igennem. Jeg kan heldigvis se på Vingaard, at han er godt på vej tilbage igen, siger Zanka med henvisning til holdkammeraten Martin Vingaard, der i marts måned blev ramt af en tilsvarende skade.