• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns anfører, Mathias "Zanka" Jørgensen, træner nu med for fuld kraft. Der er derfor sat en dato på forsvarsspillerens comeback.

Af Søren Hanghøj Kristensen

FCK-anfører Mathias "Zanka" Jørgensen er nu sin korsbåndsskade endegyldigt kvit. Efter et halvt års pause trænede han i dag for første gang med for fuld tryk - og det med stor succes.

- Det gik som det gerne skulle gøre. Der er intet negativt at sige om det, fortæller midterforsvareren til tipsbladet.dk.

I teorien ville "Zanka" nu være i stand til at spille kampe, men der går fortsat nogle uger, inden han igen vil være at finde på holdkortet.

- Der er lagt en plan, og den følger vi. Det her er et vigtigt skridt på vejen. Vi har sat en dato for, hvornår jeg kan spille kamp igen, men der er ingen grund til at melde den ud, bedyrer Zanka.

- Jeg kommer jo nok til at spille en reserveholdskamp snart, og det vil være en tydelig indikation på at vi er ved at være der, fortsætter han.

Seks måneder uden kampe i benene er lang tid - især for en ung spiller som 21-årige "Zanka" - men alligevel har midterforsvareren tålmodigheden til at lade et comeback vente til han er 100 procent klar.

- Når du har gået så lang tid, kan du også vente et par uger mere, slutter den hurtige forsvarsspiller, der 1. juli skifter FC København ud med hollandske PSV Eindhoven.