2017-10-12 17:51
Foto: Getty Images

FC Københavns græske landsholdsspiller Carlos Zeca er tilbage fra landsholdsbreak, og han er klar til at tage de næste skridt med klubben om at få nå førstepladsen, fortæller han.

Landskampspausen er så småt ved at være helt overstået og Superligaen kan gå i gang igen. Søndag skal de danske mestre fra FC København en tur til Fyn, hvor de møder OB, og her er københavnerne i fuld gang med forberedelserne.

For holdets nyindkøb Carlos Zeca, som var med til at sikre Grækenland plads i playoff-runden i VM-kvalifikationen, er det dejligt at være tilbage i den danske hovedstad igen. 

- Efter sådan et break er det rart at være tilbage i hverdagen blandt holdkammeraterne og fortsætte det arbejde, vi er i gang med. Og det er at ændre tingene, som de er nu, for vi vil selvfølgelig op og ligge nummer 1, siger Zeca til klubbens officielle hjemmeside.

Han gør det endvidere klart, at holdet skal tilbage på vindersporet igen, og at kampen mod OB derfor er en meget vigtig kamp.

- Jeg føler, at vi er begyndt at blive rigtig gode som hold. Vi kender hinanden bedre, vi forstår bedre som et kollektiv, og hvilken retning trænerstaben sætter for os, lyder det fra Zeca, som fortsætter:

- Det hele sker jo ikke bare fra den ene dag til den anden, men jeg synes, at der er gode fremskridt. Både for mig selv personligt, men også for mit samarbejde med holdet og for hele holdet generelt. Og det skal vi selvfølgelig vise på søndag mod OB, forklarer han.

Kampen mellem OB og FC København spilles søndag klokken 18.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO