Brøndby-træner Alexander Zorniger er slet ikke klar til at måle sit mandskab med FC København.

FC København kom vaklende fra start med 1-1 i Telia Parken mod AaB, mens Brøndby IF massakrerede FC Midtjylland i søndagens sene Superliga-kamp og vandt 4-0. FCK-manager Ståle Solbakken forklarede pointtabet mod AaB med, at opgøret mod MSK Zilina stadig sad i benene, og så remsede nordmanden de mange udskiftninger op, som har været i FCK-truppen det seneste halvandet år.

De forsvarende mestre står med et forholdsvis nyt hold til denne sæson, men Brøndby-træner Alexander Zorniger vil ikke deltage i debtatten om, hvorvidt FCK står svækkede.

- Jeg ville elske at have de penge, som FC København har. De spillere, de har hentet, begyndte ikke at spille fodbold i går, så jeg er sikker på, de har en masse kvalitet. Jeg er sikker på, de nok skal finde deres niveau igen. De er forsvarende mestre, forsvarende pokalvindere og den klub med flest penge, så de skal vinde mesterskabet, siger Alexander Zorniger.

Føler du, at I er rykket tættere på FC København?

- Det er et dumt spørgsmål. Mig bekendt er det første spillerunde.

Tror du, at fansene øjner noget stort?

- Næste spørgsmål.

Hvorfor vil du ikke snakke om det?

- Det er ikke mit job. FCK's spillere startede ikke med at spille fodbold i går, og jeg startede ikke med at være cheftræner i går.

Men det handler vel også om at sende et signal?

- Lad os snakke om dagens (gårsdagens, red.) kamp, og jeg vil besvare alle spørgsmål, lyder det fra Alexander Zorniger 

Brøndby IF skal forsøge at følge op på 4-0-sejren over FC Midtjylland på søndag, når de blå-gule gæster FC Nordsjælland. I midtugen venter et opgør i Finland mod VPS. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO