• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Zorniger om Gammelby: Han traf ikke de rigtige beslutninger

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tyske Alexander Zorniger pillede Jens Martin Gammelby ud af opgøret mod FC Nordsjælland, fordi han ifølge Brøndby-træneren ikke træf de rigtige beslutninger i opgøret mod FCN.

Af Kenneth Jensen

Det blev til endnu en målfest, da FC Nordsjælland og Brøndby IF søndag spillede 3-3 i Farum, men efterfølgende var det en Alexander Zorniger, der var klar i spyttet omkring det, der foregik på banen: FC Nordsjælland var bedst.

Brøndby IF's forsvarsspil så i store dele af kampen meget sløjt ud, og selv om det selvfølgelig er en holdindsats, var der lup på især den nye mand i startopstillingen i forsvaret, Jens Martin Gammelby.

Den tidligere Silkeborg-spiller skiftede i sommer til den københavnske vestegn og stod i efteråret i lære hos svenske Johan Larsson. Larsson forlod ved årsskiftet Brøndby, så højrebacken er nu Jens Martin Gammelbys.

Men det blev ingen god start for den 24-årige back, der blev udskiftet i 2. halvleg og efterfølgende måtte høre på kritik fra sin træner Alexander Zorniger.

- Han skal bringe sin fart mere i kampen, sagde tyskeren til Canal 9 efter 3-3 kampen og forklarede:

- Vi tog ham ud af kampen til sidst, og satte "Domi" (Dominik Kaiser) på siden. Vi tænkte, at vi så ville mangle fart, men det var ikke vigtigt. Han (Gammelby) træf ikke de rigtige beslutninger på pladsen, og det skal han helt klart lære meget, meget, meget hurtigt, for han har farten. Der var en årsag til, at vi købte ham, men det skal man også vise på banen.

Brøndby ligger med det uafgjorte resultat på Superligaens tredjeplads, men klubben ligger der på grund af en bedre målscore end Randers FC, der ligesom BIF har 31 point.

Du kan se hele videointerviewet med Alexander Zorniger i afspilleren øverst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.