• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Zorniger: Vi står med et sår, der ikke er helet

Brøndby-lejren er fortsat ikke ovenpå efter skuffelsen i slutningen af sidste sæson, hvor mesterskabet blev smidt på gulvet.

Af Morten Jørgensen

I foråret lignede Brøndby det bedste bud på en dansk mester, men i sidste ende glippede guldet, og i stedet løb FC Midtjylland med mesterskabet. Brøndby måtte tage til takke med en andenplads og sølvmedaljer.

Det var en slem skuffelse for klubben, der i den grad hungrer efter et nyt mesterskab.

Onsdag var Brøndby-spillerne tilbage på træningsbanen, men det var stadig med sidste sæsons skuffelse i hovederne. Det kunne Alexander Zorniger også snakke med om.

- Samlet set spillede vi jo en fantastisk sæson. Vi scorede flest mål, der blev scoret færrest mål imod os, vi fremtvang flest hjørnespark og havde flere målchancer end noget andet hold i Superligaen, og vi vandt pokalfinalen.

- En sådan statistik vil en træner normalt være mere end tilfreds med, men vi står alligevel tilbage med et sår, som ikke helt er helet. Det er det hårdeste slag, jeg har prøvet i min sportslige karriere, men jeg er ikke i tvivl om, at det har udviklet mig som træner. Lige meget på hvilket niveau, man arbejder på, så kan og vil man løbe ind i store skuffelser, men det må aldrig blive en undskyldning, siger den tyske træner til Brøndbys hjemmeside.

Alexander Zorniger sigter nu efter, at Brøndby-spillerne kan nå samme niveau som i sidste sæson, og det skal sommerens mange træninger og kampe bruges på.

Superliga

Mere Superliga

Fokus