• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Talent Anders Dehn

Afbrudt U19-pokalfinale skal spilles helt om: Man er ramt på retfærdigheden

Viborg FF var foran mod Silkeborg IF i U19-pokalfinalen, da dommeren afbrød kampen efter 65 minutter. Nu skal hele opgøret spilles om, og det imponerer ikke Viborgs-træner.

Af Anders Dehn

I går aftes var Viborg FF's U19-spillere på vej mod en stor triumf. De førte 2-1 over Silkeborg IF i DBU Jyllands pokalfinale for U19-hold, da dommeren afbrød kampen på grund af torden og lyn.

Nu har DBU Jylland besluttet, at kampen skal spilles helt om. Dermed mister Viborg sin føring, og det huer ikke træner Jakob Mouritsen.

- Uanset hvad beslutningen havde været, havde det ikke været optimalt. Det mest fair havde nok været, at spille de resterende minutter, så man er da ramt lidt på retfærdigheden, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

DBU Jylland forklarer beslutningen med, at det er normal procedure, når kampe afbrydes på den måde, omend man forstår Viborgs ærgrelse.

Viborg-mandskabet får dog et lille plaster på såret: Det slipper for at rejse for at komme til den nye finale. Den skal spilles torsdag den 20. juni på Viborg FF's anlæg på Kirkebækvej. Den oprindelige kamp foregik dog i Kjellerup, midt mellem Silkeborg og Viborg og kun 20 kilometer syd for sidstnævnte, så de sparede benzinpenge er til at overse.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus