FC Midtjylland vinder Copa Chivas efter drama
Talent

FC Midtjylland måtte helt ud i forlænget spilletid, men kunne efter drama juble over 2-1 sejr over Boca Juniors samt kalde sig vindere af Copa Chivas 2016.

FC Midtjylland er en klub, der sætter talentarbejdet højt. Det har gjort, at klubbens ungdomshold i flere hold har spillet med helt fremme, og søndag stod man på U/18-mandskabet over for en massiv udfordring. Holdet havde spillet sig vej til finalen i Copa Chivas 2016, hvor mægtige Boca Juniors ventede i finalen. En finale hvor danskerne dog ikke lod sig skræmme og gik hele vejen.

FC Midtjylland viste fra start, at man havde tænkt sig at gribe chancen under de lune himmelstrøg. Midtjyderne havde flere gode forsøg, og otte minutter før pausen kom det danske mandskab i front. Mads Vang satte flot bolden i nettet, og så kunne FC Midtjylland tage 1-0 føringen med til pausen.

I anden halvleg kom FCM-mandskabet under et større pres, hvor Boca Juniors fik udlignet. Begge mandskaber havde chancer til mere, men kampen måtte ud i en dramatisk forlængelse, hvor trætheden begyndte at melde sig. Her lykkedes det dog FC Midtjylland at sætte endnu en scoring i nettet. Nikolaj Kirk sendte flot bolden i mål, og så kunne FCM pludselig dufte succesen.

Boca Juniors pressede på for udligningen helt til sidst, men FC Midtjylland kæmpede bravt, og kunne juble efter sidste fløjt. Med sejren vinder FCM U/18 Copa Chivas efter en stærk præsentation.