• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Rosenborgs cheftræner Erik Hamrén håber på at se sin midtstopper Kris Stadsgaard til VM i 2010 trods forsvarsspillerens dårlige debut mod Chile.

Af Troels Bager Thøgersen

Kris Stadsgaard fik et ærgerligt debut-indhop mod Chile, der et minut efter Stadsgaards indskiftning overspillede danskeren ved et indlæg og scorede til slutresultatet 2-1.

I Norge har Stadsgaard fået store roser for sit spil på mesterholdet Rosenborg, og Stadsgaard svenske træner Erik Hamrén vurderer, at danskeren har niveauet til at være med til VM for Danmark trods den hårde konkurrence i forsvaret og den sløje debut.

- Det var skidt, at han skulle spille venstre back. Det gør han ikke i Rosenborg. Der er han en rigtig god stopper. Det var skidt, at han fik den start, siger Erik Hamrén til tipsbladet.dk.

- Jeg håber, han får flere muligheder. Jeg synes personligt, han kan være med. Jeg udtager ikke truppen, det har jeg for meget respekt for landstræneren til at gøre. Men han spiller fast på et klubhold, der ligger nummer et i Norge. Jeg synes, han har gode færdigheder. Vi glæder os til at teste ham i Champions League næste år, siger Erik Hamrén.

Kris Stadsgaard spillede for FC Nordsjælland fra 2003 til 2007, før han efter et år i Reggina endte i Rosenborg i marts 2008.

Læs også: Skidt dansk generalprøve

Superliga

Mere Superliga

Fokus