• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Egil 'Drillo' Olsen var fremme med de lovprisende ord efter Danmarks udlignende mål mod Cameroun. Den blev sat i scene af en type aflevering, danskerne ellers hader, siger nordmanden.

Af jonashb

Det er ikke så tit, at Egil 'Drillo' Olsen roser dansk fodbold, men lørdag aften gjorde den norske landstræner en undtagelse. Danmarks 1-1 scoring mod Cameroun faldt lige i hans smag.

- En kanonscoring! Og den kommer efter den forhadte lange aflevering, som Danmark har så travlt med at kritisere. Og så er det et fantastisk løb af Bendtner, som lugter, at det er der, afleveringen må komme, sagde Egil 'Drillo' Olsen til norsk tv.

Spillet i den anden ende af banen fik dog ikke pæne ord med på vejen af 'Drillo', og særligt Christian Poulsens brøler ved Camerouns scoring blev kritiseret.

- Det, der sker, er utilgiveligt. Der er massevis af chancer i kampen, og Danmark skaber dem alle sammen. Det er bare synd, at halvparten er til Cameroun, siger 'Drillo' sarkastisk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: AGF - FC Nordsjælland

AGF kan sikre sig fjerdepladsen med en sejr over FC Nordsjælland, der omvendt kan bringe spænding tilbage i dysten om...

Mere Superliga

Fokus