• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Anders Dehn

Agent vil personligt aflevere Zlatan til VM - landstræner vil ikke tale om det

Agent vil personligt aflevere Zlatan til VM - landstræner vil ikke tale om det
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Hvis det stod til Zlatan Ibrahimovic' agent, ville han egenhændigt transportere den store svensker til VM-slutrunden. Omvendt vil landstræner Janne Andersson ikke høre tale om andre end de spillere, der har kvalificeret holdet til slutrunden.

Af Anders Dehn

Knap nok havde de svenske arme sænket sig, efter landsholdet i går slog Italien med samlet 1-0 og dermed kvalificeret sig til VM på bekostning af de firedobbelte vindere, før det uundgåelige spørgsmål blev stillet: hvad nu med Zlatan?

For historiens største svenske spiller er ganske vist landsholdspensionist og har i øvrigt været skadet i et halvt år, men kunne en VM-slutrunde mon lokke Ibrahimovic tilbage i gult og blåt? Det kunne det tyde på, at hans agent gerne vil have.

Læs også: Ikke engang VM kan få Zlatan i blågult igen: Min landsholdstid er slut

- Hvis det er op til mig, så vil jeg personligt aflevere ham, skriver Mino Raiola i en sms til den svenske avis Expressen oven på mandagens triumf. 

Zlatan Ibrahimovic stoppede på landsholdet efter EM i fjor og har således ikke haft andel i, at Sverige nu er klar til VM-slutrunden. Derfor var landstræner Janne Andersson, der ikke nåede at træne superstjernen, heller ikke interesseret i at tale om ham.

- Det er helt utroligt. Denne spiller stoppede på landsholdet for halvandet år siden, men vi taler stadigvæk om ham. Vi har et hold, der har udrettet en stor bedrift i denne kvalifikation. Så lad os tale om de spillere, der har udrettet det her, sagde Janne Andersson ifølge Ritzau på et pressemøde efter kampen.

Inden han stoppede på landsholdet i 2016, nåede nu 36-årige Ibrahimovic at spille 116 kampe og score 32 mål for sit land. 

Du kan se herunder, hvordan det gik til, da Sverige i går sendte Italien ud af VM-kvalifikationen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus