VM

Bedst og værst: Khazri overstrålede alle i Tunesiens sejr

Selv om Tunesien er færdig ved VM var glæden stor efter en overbevisende indsats i sejren over Panama - det var nationens første VM-sejr i 14 kampe. Få her det bedste og værste fra kampen.

Panama - Tunesien 1-2 (1-0)
1-0 Yassine Meriah 1-0 (selvmål 33.)
1-1 Fakhreddine Ben Youssef (51).
1-2 Wahbi Khazri (66.)

Kampens bedste:
Panama:

Selv om anfører Ramon Torres blot fik 55 minutters spil på banen, inden han måtte lade sig skifte ud med en skade, efterlod han et solidt aftryk - også selv om han så noget tung ud omkring Tunesiens 1-1-mål.
Torres sled og slæbte i forsvaret og ofrede sig den ene gang efter den anden for sit hold, når det brændte på. En indsats, der var en anfører værdig.

Tunesien:
Wahbi Khazri sørgede for godt med uro omkring Panamas straffesparksfelt og havde allerede i første halvleg med en anelse mere skarphed og held sørget for et eller flere scoringer i første halvleg.
Og efter seks minutters spil efter pausen var det da også Khazri, der stod for assisten, da Tunesien kom på 1-1. Et kvarter senere virkede det helt oplagt, at han kronede den i forvejen sikre titel som "man of the match" til selv at score 2-1-målet og dermed også blive matchvinder.

Kampens værste:
Luis Ovalle - Panamas venstre back havde en svær dag på banen, da han i flere situationer ganske placerede sig forkert og i det hele taget havde svært ved at dæmme op for det tunesiske kantspil.

Kampens detalje:
Wahbi Khazris scoring til 2-1 var kampens flotteste med et godt gennemspil på venstre kant, hvor Oussama Haddadi blev spillet fri i venstre side af feltet og langs jorden fornemt fandt Khazri, der ikke svigtede og dermed sikrede sig rolle som matchcvinder i Tunesiens første sejr ved et VM i 14 kampe. Den seneste kom tilbage i 1978, da Mexico blev besejret med 3-1.