• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Bedst og værst: Randers’ Halldorsson pillede glansen af Messi

Foto: Getty Images

Vi har zoomet ind på opgøret mellem Argentina og Island.

Af Victor Risager

Argentina - Island 1-1 (1-1)
Sergio Aguero 1-0 (19')
Alfred Finnbogason 1-1 (23')

Kampens bedste:
Argentina:

Der er ingen tvivl om, hvem der skal sørge for, at Argentina får succes ved denne slutrunde. Lionel Messi er den absolut største stjerne på det argentinske hold, og hans holdkammerater kiggede efter den lille troldmand hver gang, de fik bolden. Det var også ham, der oftest stod for at skabe de argentinske chancer. Det misbrugte straffespark er dog en streg i regningen, men FC Barcelona-stjernen havde ikke mange udfordrere til titlen som Argentinas bedste. 

Island:
De islandske offensivspillere har svære betingelser, men det betød ikke noget for Gylfi Sigurdsson. Everton-spilleren var klart Islands bedste offensive kort, og han skulle ikke bruge meget hjælp til at skabe panik i et yderst usikkert argentinsk forsvar. Målmanden Hannes Thor Halldorsson fortjener også ros for sin straffesparksredning og en ellers stærk præstation. 

Kampens værste:
På papiret bader Argentina i offensive stjerner, men det var ikke til at se i opgøret mod Island. En, der især ikke havde dur i den, var Angel di Maria. Paris Saint-Germain-spilleren leverede langt fra en stor kamp, og til tider var han decideret usynlig. 

Kampens detalje:
Hannes Thor Halldorsson spiller til daglig for Randers FC i den danske Superliga, mens Lionel Messi spiller for FC Barcelona i La Liga og fem gange er blevet kåret til verdens bedste fodboldsspiller. Lørdag eftermiddag stod de ansigt til ansigt, da argentineren skulle sparke straffe mod islændingen, og her var det Halldorsson, der vandt duellen og snuppede Messis sløje spark. Det er der ikke mange Superliga-målmand, der kan prale med.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.