• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Gustav Tornby

Buffon: Vi kan blive ydmyget mod Liechtenstein

Buffon: Vi kan blive ydmyget mod Liechtenstein
Foto: Getty Images

Den italienske landsholdskeeper Gianluigi Buffon fortæller, at hans hold risikerer ydmygelse i lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Liechtenstein.

Af Gustav Tornby

Italien er på en andenplads i VM-kvalifikationens gruppe G, hvor man er à point med Spanien efter de to mandskabers uafgjorte kamp i starten af oktober. 

Lørdag aften møder italienerne miniputterne Liechtenstein, der endnu ikke har hentet point og har en målscore på 1-12. 

Til trods for dette, så frygter Gianluigi Buffon, at Juventus bliver ydmyget. 

- Denne kamp er faktisk én af de mest komplicerede for en målmand. På papir er vi favoritter, men hvis man ikke har ydmygheden til at forberede sig godt til denne kamp og den rette beslutsomhed på banen, så risikerer man at ydmyge sig selv i et par sporadiske situationer, når man skal i aktion, fortæller Buffon på et pressemøde lørdag. 

- Jeg, og holdet, kan ikke tillade, at vi bliver ydmyget i morgen (i dag lørdag, red.). Man skal ikke glemme, at mod Færøerne vandt vi to gange, men blev skræmmet. Forhåbentlig i morgen spiller vi godt og holder et clean sheet, slutter han. 

Kampen fløjtes igang klokken 20.45 lørdag aften. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.