• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Kenneth Jensen

DBU præsenterer Danmarks VM-trøje

DBU præsenterer Danmarks VM-trøje
Foto: DBU

Herrelandsholdet iklæder sig en helt rød og klassisk landsholdsdragt, når det spiller VM i Rusland.

Af Kenneth Jensen

Et VM er også en kærkommen lejlighed til at iklæde sig nyt landsholdstøj, og det har DBU også luret.

Fodboldunionen har netop præsenteret den dragt, der skal være Danmarks hjemmedragt under sommerens VM-slutrunde i Rusland. Også udebanedragten er frigivet og kan ses nederst i denne artikel.

Der er tale om en trøje, der er helt rød og kun hvid i Hummel-logoerne og DBU-logoet. Dertil er der helt klassiske hvide shorts med røde DBU- og Hummel-logoer. Omvendt er udebanedragten helt hvid med rød i logoerne.

Inspirationen til dragten skal ifølge Hummel-direktør Allan Vad Nielsen findes i tidligere slutrunde-dragter, blandt andet 1986 og 1992.

- Hele vores tilgang til landsholdets store turneringer handler om at dele drømmen og om at dele fodbold i vores store fællesskab, og derfor skulle spillerne selvfølgelig også have chancen for at dele deres tanker og idéer om deres drømmetrøje. Den blå farve fungerer som henvisning til tidligere store slutrunder og er dermed også en lille påmindelse om nogle af de største øjeblikke i dansk fodbold. Sådan nogle, som vi sammen drømmer om i de store kommende kampe, siger hummel-direktør Allan Vad Nielsen.

- Vi er glade og stolte af den nye landsholdstrøje, som hummel har lavet. Det er altid en markering af noget stort, når landsholdet får nye trøjer, og vi i DBU håber på at se en masse til den på gader, stræder og stadions i Rusland, siger Jesper Lind Andersson, der er DBU's kommercielle direktør.

Den nye dragt spiller landsholdet allerede i, når der er testkampe mod Sverige og Mexico henholdsvis 2. juni i Stockholm og 9. juni i Brøndby.

Udebanetrøjen er omvendt helt hvid - se den herunder.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus