• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jonas Kongerslev Nygaard

Di Maria ude af semifinale - Agüero er klar igen

Di Maria ude af semifinale - Agüero er klar igen
Illustration

Argentina må undvære Angel Di Maria i onsdagens semifinale med Holland. Til gengæld kan holdet igen råde over Sergio Agüero, der har gjort store fremskridt under den argentinske træning.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Argentina brød forbandelsen og kvalificerede sig for første gang i umindelige tider til en semifinale i en større turnering ved at slå Belgien 1-0. Nu gælder det Holland på onsdag, men forud for den kamp er der blandet nyt omkring spillersituationen.

Angel Di Maria, der ellers har været en af holdets mest velspillende aktører, må melde forfald til semifinalen på grund af en forstrækning, som han pådrog sig i opgøret mod Belgien.

- Angel har en førstegradsforstrækning, så han vil selvfølgelig ikke kunne spille i Argentinas næste kamp. Men vi ser på situationen fra dag til dag, siger landsholdets læge Daniel Martinez ifølge Sky Sports.

Mens Di Maria dermed ligner en spiller, der ikke når at blive klar til semifinalen, kan holdet i stedet glæde sig over igen at kunne råde over Sergio Agüero. Manchester City-angriberen har ikke spillet for holdet siden den sidste gruppekamp mod Nigeria, hvor han allerede i første halvleg måtte forlade banen på grund af en skade. Nu er han dog imidlertid tilbage.

- Sergio har trænet med tre gange, og han er klar til at spille, fortæller landsholdslægen videre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?