• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Eriksen om straffesparket: Bendtner var nede på knæ for mig

Christian Eriksen scorede hattrick, da det blev til dansk sejr på 5-1 - og det kunne være blevet til endnu mere, men han forbarmede sig og gav et straffespark til Bendtner.

Af Oliver Okstrøm

Danmarks helt store helt i returopgøret mod Irland, som endte med 5-1, var Christian Eriksen, der scorede hattrick i opgøret. Det gør Danmark VM-klar, og han havde efter kampen klar til at fortælle om, hvordan kampens start var, hvor man tidligt kom bagud med 0-1.

Det gjorde han i et interview med Kanal 5 umiddelbart efter kampen.

- Vi ved, at vi skal arbejde endnu hårdere. Men fornemmelsen var stadig, at vi skulle op og lave en kasse, men det flotte mål, som AC scorer, giver lidt mere selvtillid og ro. Så sparker jeg den ind, og det giver en dejlig følelse til halvleg. Derefter blev der masser af plads, og vi kunne sagtens have lavet endnu flere, siger Christian Eriksen.

Christian Eriksen fortæller desuden, at man hele vejen igennem havde følelsen af, at man stort set var videre til VM med en enkelt scoring - og at Irland efterfølgende ikke havde de store chancer foruden et enkelt fra McClean, fortæller han.

Til slut i kampen fik Danmark straffespark, som Eriksen normalt tager. Men denne gang lod han Nicklas Bendtner sparke, og her kunne Eriksen finde en god slat humor frem, da han skulle fortælle om situationen.

- Jeg var lidt i tvivl. Jeg ved jo, at Nick (Nicklas Bendtner red.) brænder utroligt meget - og som angriber er det vigtigt, at man får lidt selvtillid. Han var nærmest nede på knæ og bede. Det er sjældent set før, men jeg havde jo lavet tre før, så der var ikke så meget, siger Eriksen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus