2017-10-07 21:49
Foto: Getty Images

Nigeria er klar til VM i Rusland til sommer efter en sejr på 1-0 over Zambia.

Det første afrikanske land til VM i sommeren 2018 er fundet, og det er ikke overraskende blevet Nigeria, der lørdag aften blot skulle bruge en sejr over Zambia for at være endelig klar til strabadserne i Rusland.

Her blev det til en 1-0-sejr over Zambia, som tilmed også var den nærmeste konkurrent i Nigerias gruppe. Med sejren er førstepladsen nu helt sikker, og det er billetten til VM dermed også for de nigerianske 'Super-Ørne'.

Sejrsmålet i kampen kom først efter 73 minutter, da Arsenal-angriberen Alex Iwobi dukkede op og sendte bolden i kassen, hvilket blot skete fire minutter efter, at han var kommet på banen. 

Det bliver sjette gang, at Nigeria er med til VM, og det er efterhånden en fast tradition at vestafrikanerne er med. Siden 1994 har de kun glippet kvalifikationen i 2006, hvor de endte bag Angola. Mens ellers har Nigeria altså været fast inventar i turneringen.

I Nigerias gruppe var de foruden Zambia også oppe mod hold som Cameroun og Algeriet, som altså må se VM udefra næste gang.

SENESTE NYT...
OP | NED