• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jonas Kongerslev Nygaard

Gerrard hylder Sturridge efter drømmemål

Gerrard hylder Sturridge efter drømmemål
Illustration

Steven Gerrard var glad for at se holdkammeraten banke et flot mål ind mod Peru. Han håber på masser af gode øjeblikke fra Liverpool-holdkammeraten og Wayne Rooney til VM.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Daniel Sturridge leverede en rigtig flot præstation, da England fredag aften besejrede Peru med 3-0 på Wembley. Liverpool-angriberen åbnede selv for målscoringen, da han med venstrebenet tordnede bolden i kassen uden chance for Peru-keeper Raul Fernandez.

Kaptajn Steven Gerrard var glad for at se Sturridge overføre den gode form fra Premier League, hvor han stod bag 21 mål i den forgangne sæson.

- Det overrasker ikke mig. Jeg har set det fra Daniel hele sæsonen. Jeg synes, at han fik vist stor tillid fra manageren, der satte ham ind på hans foretrukne position i aften, og jeg tror, målet vil gøre meget for ham, siger han ifølge Sky Sports.

- Hvis vi skal videre ved VM, har vi brug for Daniel og Wayne (Rooney, red.) til at skabe nogle magiske øjeblikke, og det mål i aften var helt sikkert et af dem, lyder det videre fra den engelske kaptajn.

Rooney startede på den offensive midtbane bag Sturridge og blev skiftet ud efter 66 minutters spil til fordel for Raheem Sterling. Næste kamp for England er den 7. juni mod Honduras. Holdet er i gruppe med Italien, Uruguay og Costa Rica ved VM.

Superliga

Mere Superliga

Fokus